پاسخ: [مادربرد گیگابایت] بالا نیامدن سیستم با نصب کارت گرافیک nvidia
نقل قول:
با سلم خدمت دوست گرامی من پس از این که درایور جدید nVIDIA vرو نصب کردم (ورژن 340.43) مشکلم حل شد جلب اینکه اون نسخه 337 درست که Certificated(دارای اعتبار)و این ورژن جدید نسخه ی بتا بود اما ورژن340.43 خیلی خوب کار کرد ومشکل من رو که زمان بوت شدن ویندوز (فقط 8.1) فقط موس دیده میشد و موس چشمک می زد رفع کرد لینک دانودش هم از یه سایت خیلی خوبه(البته به سافت98 جسارت نشه چون سافت 98 این ورژن رو نزاشته)برا تون می زارم» درایور بتای مخصوص نوت بوک انویدیا نسخه 340.43 برای ویندوز 32 بیت:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] درایور بتای مخصوص نوت بوک انویدیا نسخه 340.43 برای ویندوز 64 بیت:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] درایور بتای انویدیا نسخه 340.43 برای ویندوز 32 بیت:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] درایور بتای انویدیا نسخه 340.43 برای ویندوز 64 بیت:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوشحالم مشکلتون حل شد و خیلی عجیبه درایوری که whql دارد چنین مشکلی درست کنه .این نسخه بتا مشکل درایور قبلی رو حل کرده . با توجه به مشکلات کاربران دیگه با این درایور قابل پیش بینی بود .
دوست گرامی اگر از پاسخگویی پشتیبانی آنلاین گیگابایت آواژنگ رضایت دارید .لطفا نظرات خودتون رو در تاپیک زیر اعلام کنید :
با تشکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با سلام من فقط این صفحه رو بخاطر اینکه دوستان دوباره دانلود نکنند و درایور هم WHQLباشه می زارم این ورژن 340.52 جدیدترین ورژن وهیچ مشکلی ایجاد نمی کنه اون لینکی که بالا گذاشتم 2 و3 روز قبل قدیمی شده اگه ورژن به رو می خواین از سایت محبوب سافت98 دانلود کنین من دانلودش کردم مشکلی نداشت: اینم لینک دانلود: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] توی صفحه همه نسخه هستش اگه بگردین پیدا میشه
سلام دوستان منم به این مشکل خوردم ! وقتی کارته گرافیک رو نصب میکنم دیگه ویندوز بالا نمیاد !
مدل لپ تاپ Asus X54h و مدل کارته گرافیک AMD HD7470M
نقل قول:
سلام دوستان منم به این مشکل خوردم ! وقتی کارته گرافیک رو نصب میکنم دیگه ویندوز بالا نمیاد !
مدل لپ تاپ Asus X54h و مدل کارته گرافیک AMD HD7470M
دوست عزیز یک تاپیک تو بخش مشکلات لپتاپ بزنید .